Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arda Turan Silah : Hirvatistan Karsisindaki En Buyuk Silah Arda Turan Olacak Turkiye Hirvatistan Maci Haberleri : Arda turan, eğlence mekanında burnunu kırdığı berkay'ın tedavi için gittiği ulus'taki hastaneye saat burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben.

Arda Turan Silah : Hirvatistan Karsisindaki En Buyuk Silah Arda Turan Olacak Turkiye Hirvatistan Maci Haberleri : Arda turan, eğlence mekanında burnunu kırdığı berkay'ın tedavi için gittiği ulus'taki hastaneye saat burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben.. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Görüntülerde var zaten arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız.

Arda turan'ın hastanede yatan berkay'ın yanına kendisini izah etmek için gittiği, kendisinin eşini tanımadığını, öyle bir adam. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Arda turan ve berkay arasındaki kavganın hastane görüntüleri sadece kanal d haber'de! Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor.

Arda Turan In Silahi Ruhsatsiz Sputnik Turkiye
Arda Turan In Silahi Ruhsatsiz Sputnik Turkiye from cdntr1.img.sputniknews.com
Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı, arda vurulurdu. Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda turan'ın şarkıcı berkay'la yaşadığı ve berkay şahin'e saldırdığı olayın ardından beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'nde. Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam.

Tam 18 dakika sonra, saatler 06.44'ü gösterirken berkay ve arda turan arasındaki.

Futbolcu arda turan önceki akşam aralarında burak yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla emirgan'daki gece kulübü hastaneye silahla gittim. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. 'silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama silah ruhsatsız'. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Berkay'ın avukatı ayşegül olayla ilgili polis tutanağında, kamera kayıtlarındaki incelemede turan'ın elinde silah olduğunun. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. 'arda turan silahla hastaneye gitti'. 800 x 400 jpeg 49 кб. Tam 18 dakika sonra, saatler 06.44'ü gösterirken berkay ve arda turan arasındaki. Futbolcu arda turan ve şarkıcı berkay arasındaki kavga gündemden düşmüyor. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda turan ile berkay'ın barda başlayan kavgası, hastaneye taşındı.

Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. 800 x 400 jpeg 49 кб. Arda turan, eğlence mekanında burnunu kırdığı berkay'ın tedavi için gittiği ulus'taki hastaneye saat burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği.

Arda Turan In Berkay In Yanina Giderken Tasidigi Silahin Suikast Silahi Oldugu Ortaya Cikti Haberler Spor
Arda Turan In Berkay In Yanina Giderken Tasidigi Silahin Suikast Silahi Oldugu Ortaya Cikti Haberler Spor from foto.haberler.com
Turan'ın hastanede ateş alan diğer yandan başakşehirli futbolcu arda turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani glock. Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi. 800 x 400 jpeg 49 кб. Olayın detayların ise berkay'ın eşi habertürk'ten esin övet'e açıkladı. Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Arda turan'ın hastanede yatan berkay'ın yanına kendisini izah etmek için gittiği, kendisinin eşini tanımadığını, öyle bir adam. Arda turan, berkay şahin'e gece kulübünde kafa atmış, olaylar emrullah erdinç'in açıklamaları şöyle:

Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı.

Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. İşte arda turan'ın silahla hastane bastığı anlar! Berkay'ın avukatı ayşegül olayla ilgili polis tutanağında, kamera kayıtlarındaki incelemede turan'ın elinde silah olduğunun. Görüntülerde var zaten arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı, arda vurulurdu. 800 x 400 jpeg 49 кб. Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Arda turan ile berkay'ın barda başlayan kavgası, hastaneye taşındı. Arda turan, berkay'ın burnunu kırmış ardından hastaneye silahla gitmişti. 'silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama silah ruhsatsız'. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Spor toto süper lig ekiplerinden 10.10.2018 günü saat 13:30 sıralarında idaremiz liv hospital hastanesinde silah ile ateş etme olayı.

Arda turan, berkay şahin'e gece kulübünde kafa atmış, olaylar emrullah erdinç'in açıklamaları şöyle: Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti. 590 x 370 jpeg 44 кб. Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi.

Iddianame Hazirlandi Arda Turan In 12 5 Yil Hapsi Isteniyor Istanbulgercegi Com
Iddianame Hazirlandi Arda Turan In 12 5 Yil Hapsi Isteniyor Istanbulgercegi Com from www.istanbulgercegi.com
Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Utbolcu arda turan'ın, önceki gün şarkıcı berkay şahin'le kavga ettikten sonra sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Futbolcu arda turan önceki akşam aralarında burak yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla emirgan'daki gece kulübü hastaneye silahla gittim. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi.

Spor toto süper lig ekiplerinden 10.10.2018 günü saat 13:30 sıralarında idaremiz liv hospital hastanesinde silah ile ateş etme olayı.

Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne geldi. Arda turan'ın berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi. Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi. Arda turan'ın hastanede yatan berkay'ın yanına kendisini izah etmek için gittiği, kendisinin eşini tanımadığını, öyle bir adam. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Görüntülerde var zaten arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda turan ile berkay'ın barda başlayan kavgası, hastaneye taşındı. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti. 800 x 400 jpeg 49 кб.

Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı, arda vurulurdu arda turan. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu.